Om meg

Hvem er jeg?

Mitt navn er Hanne Grøtli Løkken. Jeg er 23 år og bosatt i Oslo hvor jeg studerer til en bachelor i Ledelse og Servicestrategi ved Høyskolen Kristiania (tidligere Markedshøyskolen). Jeg har en fordypning i digital markedsføring, som er bakgrunn for at denne bloggen ble opprettet.

Hva har ført meg dit jeg er i dag?

På videregående hadde jeg bl.a. medier og kommunikasjon som valgfag, som gjorde at jeg begynte å interessere meg for digitale medier.  Etter vidergående flyttet jeg til Trondheim hvor jeg jobbet for VITA, og fikk smaken på service og kundens beste. Jeg har et årstudium i Bedriftsøkonomi ved BI Trondheim, og studiene førte til at jeg fikk mer forståelse for hvordan virksomheter fungerer. Jeg begynte å tenke på hvordan jeg kunne kombinere service og forståelsen av virksomheter, for å få en helhetlig tjenesteleveranse og fornøyde kunder. Høsten 2015 flyttet jeg til Oslo sammen med min samboer, da jeg startet på Høyskolen Kristiania. Ved siden av studiene jobber jeg som produktkoordinator for VITA.NO.

 

Fordypningen i digital markedsføring har gitt meg et mer nyansert bilde av arbeidslivet, og har lagt føringer for hva jeg vil jobbe med. Ved å få et innblikk i, og en bredere forståelse for digitaliseringen av samfunnet; vil jeg prøve å inspirere og tilføre andre nyttig informasjon om endringene vi står overfor. Gjennom denne bloggen vil jeg derfor dele fagrelaterte blogginnlegg, men også temaer som interesserer meg.

 

Her er en kort introduksjonsvideo om meg, som etter hvert vil bli oppdatert