The Future of Business

I dag gikk e-handelskonferansen «the Future of Business» av stabelen. Vi i digital markedsføringsklassen var så heldige å få være med og få et innblikk i hva fremtiden vil bringe. Vi hørte på flere spennende foredrag av ulike foredragsholdere, som tok for seg fremtidens bedrifter.

Nye generasjoner

Mike Walsh åpnet ballet med å fortelle om hva vi kan forvente av fremtiden og pekte på hva som er i endring i dagens samfunn. Vi står overfor utfordringer som vi daglig Millenniumsgenerasjonen ikke har svarene på fremtidens mysterier, og Walsh viste til at vi må legge vår lit i dagens barn. Les mer om hans tanker, fra livebloggingen som ble gjort under foredraget, her.

Den ultramoderne forbrukeren

Kjell A. Nordström; professor, forfatter og foredragsholder, snakket om fire trender og fremtiden. Dersom samfunnet fortsetter i samme retning som den har gjort hittil, vil det skje «de-globalization», de-humanization, de-individualisation og re-regulasation. Les mer om hans foredrag her.

«Everything that can be algorithmified, will be algorithmified- and copied.»

– Kjell A. Nordström

Fagsesjoner

Vi var også på ulike fagsesjoner som tok for seg fremtidens markedsføring, omnikanaler, markedsplasser, e-handel og live-case.

Gjennom hele dagen liveblogget noen av studentene, les mer om de ulike foredragene her.

dig2100.no kan du, i tillegg til å lese livebloggene, se videointervju med de ulike foredragsholderne og noen av de som satt i salen. Her finnes også alle studentene i digital markedsføring, under «Alle dig2100 studenter».

Hanne Grøtli Løkken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.